Asta e Adevarul si daca exista orice in viata ta care nu valideaza acest lucru, citește mai departe.

DE UNDE SĂ IEI ATÂTA IUBIRE (NUMITĂ ȘI RĂBDARE:)) CÂT AI DE DAT?

Recunosc, titlul acestui articol a stat cu mine mult timp, în cautarea cuvintelor care sa-l justifice. Am vrut sa fie așa pentru că e o afirmație atat de puternică și purificatoare încât merită să rămână cu tine, indiferent cine ești și prin ce ai trecut în viață. Și e atât de puternică încât face orice cuvânt mic mic cât un purice și nici cea mai mare colonie de purici nu ar fi în stare sa o exprime sau să o justifice mai bine.

Un lucru iți spun, pentru că ești nu doar antreprenor, creator, mentor sau autor, ci și părinte. Nu-i așa că atunci când te uiti la copilul tau te gândești Cât de mult te iubesc! Orice ai face, eu nu pot decât să te iubesc și mai mult, și mai mult, în fiecare zi!

Asta ți-au spus și ție părinții tai și asta ți-a spus si Dumnezeu înaintea lor. Dacă ai uitat, iți aduc eu aminte … chiar acum! Ești iubit(ă) necondiționat, dintotdeauna!

REALITATEA TA ESTE REALITATEA AFACERII TALE ȘI A FAMILIEI TALE

Asadar, te las cu afirmația asta.

Sunt iubit(ă) necondiționat, dintotdeauna. Sunt suficient(ă)

Spune-o ca un murmur, ca o rugaciune, suficient de tare cât să te auzi, chiar dacă te aud și ceilalți. De minim 21 de ori, minim 29 de zile, ideal 6 luni. Nu-ți fie frică de judecată. E una dintre cele mai valoroase lecții pe care le poți da tuturor celor pe care îi iubești. Știi că de multe ori avem nevoie doar de un model, de cineva care să normalizeze ceva ce simțim deja?

Ce se întâmplă la nivel cerebral scriind sau rostind aceste afirmatie poți afla din cărțile Niculinei Gheorghita. Sau pur și simplu mă crezi pe cuvânt :). Oricum ai decide, începe azi! Afacerea și viata ta de peste 6 luni îți mulțumesc deja!

(Visited 9 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *