Povești care vând. Un curs inovator livrat împreună cu EXEC-EDU

EXEC-EDU, lider în educație managerială și consultanță, și Andreea Halikias, autor de bestselleruri și ghid StoryBrand, organizează un curs inovator de corporate storytelling. Antreprenorii și managerii vor ȋnvăța cum să utilizeze structura unei povești pentru a crea un mesaj mai clar, care aduce cu sine vânzări mai mari, implicare mai mare și, respectiv, profit mai mare.

O poveste bine spusă poate face diferența. Nu este vorba de povești de adormit copiii sau de metafore, ci de utilizarea structurii narative pentru a crea un mesaj clar care să stimuleze vânzările, implicarea și profitul,” a explicat Andreea Halikias, strateg de afaceri și leadership, cu 16 ani de experiență în vânzări și marketing bazat pe storytelling.

Antreprenorii și liderii deseori își consumă timpul, energia și banii pentru a optimiza diverse aspecte ale proceselor companiilor prin creșterea bugetelor, schimbarea tacticilor și a colaboratorilor, dar adesea neglijează să analizeze eficiența mesajului pe care îl transmit.

Cursul va avea loc pe 6-7 iunie, la MyHive S-Park București. Participanții vor avea oportunitatea să învețe despre impactul poveștilor dintr-o perspectivă neuroștiințifică, cum să creeze și să implementeze un narativ de companie (brandscript) în materialele de promovare internă și externă, și cum să eficientizeze mesajul pe website-uri, în social media și în campaniile de email marketing. 

Pentru înregistrări și detalii suplimentare poate fi accesat site-ul https://exec-edu.ro/curs/corporate-storytelling/.

Despre Andreea Halikias

Andreea Halikias este autor de bestselleruri, ghid StoryBrand și speaker internațional cu o experiență de 16 ani în vânzări și marketing bazat pe povești bine spuse. Ea a generat aproximativ 4 milioane de dolari pentru companii și a ghidat peste 800 de autori de nonfiction să scrie și să publice cărți valoroase. Acum, Andreea aduce expertiza sa în storytelling în domeniul corporate prin Cursul de Corporate Storytelling.

Despre EXEC-EDU

EXEC-EDU este lider în educație managerială și consultanță, ajutând managerii și antreprenorii să își îmbunătățească performanțele, având grijă de starea lor de bine și de dezvoltarea echipelor. EXEC-EDU oferă un portofoliu vast de programe de training, coaching și consultanță, inovând continuu pentru a răspunde nevoilor complexe de dezvoltare ale clienților săi.

(Visited 5 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *