Violeta Vasile este o femeie puternică și sensibilă, deopotrivă, care prețuiește frumosul din oameni și adevărul, mai tot timpul veselă, care îi ajută cu drag pe ceilalți și găsește soluții la aproape orice pare imposibil la prima vedere. Ești și fondatoarea conceptului WioletArt, pentru al cărui blog m-a intervievat. Mi-a pus întrebări multe și foarte personale pentru care îi mulțumesc.

Vă las un fragment din interviu mai jos, iar pe tot îl găsiți AICI.

Ce faci în viața de zi cu zi?


Aș vrea să spun că trăiesc. Asta urmăresc în principal, să fiu prezentă și să trăiesc cu bucurie tot ceea ce primesc. Clar, nu imi iese mereu. Sunt multe zile în care doar răspund, dar lucrez intens la această stare de prezență.

În afară de parcursul sufletului, sau pentru toate scopurile lui :), sunt soție, mamă de 3, fiică și soră, cumnată, nașă, prietenă, scriitor, autor și strateg de afaceri și leadership pentru autori.

Care sunt pasiunile tale? Dar scopul tău?


Mă pasionează să aduc bucurie în mine și în jurul meu, să ajut și să aduc în realitate vise care par imposibil de realizat.

E greu să spun clar care e scopul meu dar am încredere că se fac niște pași în direcția aceasta în fiecare zi.

Cum îți începi ziua? Ai un ritual pe care îl faci în fiecare dimineață?


Da. Am așa un mini ritual care durează 15 minute. Începe cu recunoștința că am deschis ochii “și astazi” și că suntem bine și sănătoși cu toții. Apoi rugăciune, 7 minute de exerciții fizice și apă caldă cu lamaie și ulei de cocos. Continui cu o cafea pentru că începe ziua :).

Îți mai amintești cum erau diminețile în copilăria ta?


Mi-am petrecut mare parte din copilărie la țară, la bunici. Așa că diminețile erau afară prin curte. Totul se întâmpla acolo. Nu aveam mulți prieteni pe “uliță”, dar aveam suficiente vietăți de care aveam grijă.

Ce activități te umplu de energie după o zi plină?


Dușul. Apa are calitatea aceasta incredibilă de a curăța totul și de a pune la loc doar energie bună și curată.

Dacă ai fi o metaforă sau o vorbă de duh, ce ai fi?
Doamne ajută! – e și o vorbă pe care o folosesc foarte des și duce în spate atât de multe!

Știi că te întreb des cum reușești să le faci pe toate, atât de bine, de simplu, de clar. Este ceea ce admir, poate, cel mai mult la tine: capacitatea de a transmite că lucrurile sunt simple, dacă îți dai voie să vezi asta.

Ai un job, care e mai mult decât un job. Este darul tău. Ce înseamnă acest lucru pentru tine?
Binecuvântare și rezultatul unei căutări de o viață. Nu mă crede nimeni, știu, dar eu mă relaxez la muncă. De asta nu am hobby-uri :)).

Ce te bucură cel mai mult la ceea ce faci?
Potențialul împlinit prin co-creatie cu Dumnezeu. Să ajungi de la o idee la o carte în mâinile oamenilor potriviți nu e chiar un lucru ușor. Poate fi fără bătăi de cap (prea mari) și poate fi clar ce ai de făcut, dar nu e nimic garantat din ceea ce facem noi efectiv în plan material. Mie îmi place să zic că eu și autorii cu care lucrez facem partea noastră mică și de restul se ocupă Dumnezeu. Și văd, în fiecare zi, cum voia Lui binecuvântează pe toată lumea.

(Visited 57 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *