“Schimbă-ți atitudinea fata de greutati! Ai voie sa te dai un pic la ele. Infurie-te putin!”

Aud astazi de la antrenorul meu, in timp ce ma luptam, la propriu, cu niste gantere care mi se pareau cam mari pentru mine.

Asta face un antrenor bun. Îți dă probleme filozofice la care să te gândești, timp în care, din senin, mai vin niște forțe care te ajuta sa termini ce ți-ai propus.

Nu doar că am terminat dar am folosit metafora asta in toate sesiunile de consultanță azi. Double win! Și ca să fie triple win îți las mai jos 3 lucruri pe care le-am învățat, poate te ajută în călătoria ta.

  1. Antrenamentul cu greutăți reprezintă o activitate esențială în antreprenoriat și în viață. La fel ca orice alt sport iți împinge limitele și te pune în situații inconfortabile.
  2. Greutățile, în afaceri și în viață, sunt oportunități de creștere. Nu sunt o “dovadă” ca nu ești suficient(ă), nu meriți, nu e pentru tine. Dă-te un pic la ele. Ai să vezi că cedează până la urmă. Și tu mai urci o treaptă.
  3. Alege un “antrenor”, indiferent ce nume are el (ghid, coach, trainer, mentor, consultant, expert, autor) și mergi pe mana lui, chiar dacă ți se pare greu/inconfortabil/în afara zonei tale de confort. De asta e acolo, sa creeze un mediu sigur (nu ușor) în care să crești.

PS: Evident, nu sunt eu in poza. Ultimul lucru la care m-am gândit a fost sa-mi fac un selfie. Apreciez însă rezultatele efortului susținut. Asta se întâmplă când “te dai un pic” la greutăți.

(Visited 47 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *