Sunt fericită să îți fac cunoștință cu o parte din autorii extraordinari cu care lucrez în fiecare zi!

Se întâmplă atât de multe lucruri în spatele scenei încât nu ajungem niciodată la zi, dar pe măsură ce cărțile prind contur, vor apărea și în acestă listă. 

Fiecare dintre ei este special pentru că a decis să facă lucrurile altfel. Mai curajos. Mai asumat. Cu o încredere mai mare în ce pot face. Și unii dintre ei au scris sau înregistrat un mesaj despre cartea lor. Le vei găsi în secțiunile dedicate, alături de toate linkurile lor (pagini de social media și website. Iconița cu o carte reprezintă linkul către cartea lor). 

Dacă vrei să participi la lansările de carte care urmează, le găsești în secțiunea Lansări de carte din categoria Evenimente

PS: Pe 2 octombrie 2023, când public acest articol sunt peste 70 autori romani și tot mai multi se alătură în fiecare săptămână. Așadar, e o secțiune în permanenta actualizare 🙂 Ordinea este aleatoare.

PPS: Ai scris sau vrei să scrii o carte și tare ți-ar plăcea să fie comunicată, promovată și folosită la adevarata ei valoare? Hai la o sesiune de consultanță în publishing ca să afli cum și dacă te putem ajuta.

#AutoriCareSchimbăRomânia

Camelia Bogdan

Sunt Camelia Bodgan, autoarea cartii – Cine mi-a luat banii?

O găsești pe Camelia la linkurile de mai jos:

Cristina Maria Brai

Sunt Cristina Maria Brai autoarea cartii – Straluceste. Nimeni nu o poate face in locul tau. (Ghid practic de armonie si maretie interioara)

O găsești pe Cristina la linkurile de mai jos.

Geta Bugar

Bună, sunt Geta Butar și sunt autorul cărții Ritual de sănătate financiară. Majoritatea oamenilor visează la propria libertate financiară și să elimine grijile legate de bani, însă cred că viața e prea complicata să ajungă la acest vis. Așa că am conceput pentru ei o metodă în patru pași și un plan de gestionare eficientă a banilor, care să le aducă claritate obiectivelor lor personale și să le simplifice viața. Când ai această claritate, grija banilor dispare, iar libertatea financiară e o consecință firească.

O găsești pe Geta la linkurile de mai jos.

Mirela Gîț

„Fă ca pe unde ai trecut tu să fie mai bine decât înainte!” spune Nicolae Iorga.

Dezvolt oameni și echipe de peste 23 de ani – în primă fază am învățat pas cu pas tot ce ține de vânzarea directă și am dezvoltat echipe în companiile în care am activat, iar din 2015 sprijin antreprenorii și managerii să obțină rezultate mai bune cu oamenii lor – fac asta prin sesiuni de coaching, training și mentorare, prin workshopuri pe diferite subiecte (comunicare și vorbit în public, vânzări, leadership cu toate provocările ce țin de cunoașterea și dezvoltarea oamenilor, productivitate, etc).

Am scris aceasta carte pentru antreprenori și manageri – îmi doresc să le vin în întâmpinare pe majoritatea aspectelor provocatoare în ce privește echipa, responsabilizarea oamenilor și să-i ajut să obțină succes fără să-și sacrifice timpul personal, sănătatea și relațiile, ci să se bucure de o echipă care acționează sinergic, de oameni dedicați, care fac afacerea să funcționeze la cele mai înalte standarde.

O găsești pe Mirela la linkurile de mai jos.

Oana Herra

Această călătorie nu este doar pentru părinții care au copii. Mai mult decât creșterea altor ființe umane, este o cale de a crește copilul din noi. Este pentru acelea dintre voi care se simt uneori invizibile. 

Femei care se simt neînțelese, diferite, ”lăsate pe dinafară”… care se simt altfel. Care nu și-au găsit încă ”tribul” cu care se aseamănă. Acele femei care își suprimă potențialul… care aleg să se uite la cioburi de suflet rupte în bucăți de durere și dezamăgire în loc să vadă ce realizări au, în loc să vadă ce potențial uriaș de evoluție au. Acele femei care-și refuză fericirea, evoluția, succesul… Femei care au nevoie să facă pace cu acea parte din ele pe care o reprimă de atâta vreme, acea parte care are atât de multă nevoie de înțelegere, de iubire, de speranță… care are atât de multă nevoie să iasă la lumină, să fie văzută, acceptată și iubită! Acea parte este fetița din interiorul tău care are nevoie să crească, să treacă la următorul nivel. Prin urmare, toți suntem părinți. 

Așteaptă-te să fi provocată, propune-ți să dobândești rezistență interioară pe parcurs, aștepta-te la o călătorie profundă, intensă, transformatoare. Este într-adevăr o călătorie, nu o destinație. Aminteste-ți să ai răbdare, să ai compasiune față de tine însăți. Și ține minte, nu ești singură! Uite 4 sfaturi pentru a profita la maximum de această călătorie: Inimă deschisă, minte deschisă. Fii deschisă în calea provocării : vrei pur și simplu să încerci ceva nou. 

Fii răbdătoare. Înțelege că transformarea și stăpânirea necesită răbdare. Nu există într-adevăr remedii rapide sau răspunsuri tip șablon pentru a fi un părinte conștient. Momentele de descoperire sunt de obicei rezultatul multor acțiuni anterioare într-un proces lung. Micile schimbări par adesea să nu facă nicio diferență până când treci de un prag critic. Trebuie să ai răbdare. Nu ținti spre perfecțiune.

Independența emoțională nu este un scop suprem, nu este un final de traseu. Vindecarea emoțională este o călătorie fără sfârșit. Fii blândă cu tine în acest proces. Pentru succesul adevărat stă, de fapt, în bucuria procesului.

Amintește-ți: fiecare moment contează. Nu mai lăsa viața să treacă pe lângă tine. Traiește clipa, trăiește-ți viața! Nu îi mai da voie să te trăiască ea pe tine. Fă toate exercițiile și integrează-le în viața de zi cu zi. Pas cu pas, cu acceptare și iubire 🙂

Marina Ionescu

Cum motivezi vânzătorii să vândă mai mult?
Cum gestionezi performanțele mediocre ale vânzătorilor și cum identifici cauzele acestora?
Cum îți poți ajuta vânzătorii să vândă mai mult?
Cum îi determini să înțeleagă faptul că doar ei sunt responsabili de rezultatele lor?
Cum le explici că trainingul pentru dezvoltarea continuă îi ajută să-și îmbunătățească abilitățile și să vândă mai ușor?
Dacă și tu ți-ai pus vreodată măcar una dintre aceste întrebări, atunci această carte este pentru tine!

O găsești pe Marina la linkurile de mai jos.

Adriana Mânzat

Bună! Sunt Adriana Mînzat, autorul cărţii “Desen pentru netalentaţi”. 

Am scris această carte pentru tine, suflet frumos şi neîncrezător în abilităţile tale. 

Ai simțit vreodată că fiecare linie pe care o trasezi este o declarație de nesiguranță, o mărturisire a neputinței tale artistice? Sau ai privit lucrările maeștrilor cu o amestecătură de admirație și invidie, îndrăznindu-ți cu timiditate să-ți imaginezi că ai putea vreodată să creezi ceva frumos? În inima fiecărui om există un vis, o dorință subtilă așteptând să fie explorată. Cu toate acestea, ne putem simți adesea îngrădiți de propriile noastre gânduri limitatoare. Desenul, unul dintre acele hobby-uri care par să strălucească la distanță, ne poate face să ne simțim ca niște străini în universul artistic. Şi totuşi, e aproape, doar că încă nu ştii! Opreşte-te și închide ochii pentru un moment. Imaginează-ți că în fața ta se deschide o carte, o cărare către un univers captivant. 

Aceasta nu este doar o simplă carte, ci o lanternă magică care îți va lumina primii paşi în calea descoperii universului numit desen. A venit timpul să-ţi depășești limitările și să îmbrățișezi cu încredere această călătorie. Acum zece ani, chiar eu eram în locul tău. Eram un novice în desen, fără nicio notă muzicală artistică în mine. Dar ce a făcut diferența a fost curajul cu care am păşit spre necunoscut. Cu un amestec de curiozitate și îndrăzneală, am pornit ca un explorator într-o lume nouă, cea a desenului, m-am eliberat de lanțurile preconcepțiilor și am lăsat curiozitatea să-mi îndrume fiecare mișcare. 

Povestea mea, deși începe cu mine, are puterea de a fi a ta! Această poveste a schimbării și descoperirii poate să îți deschidă ochii către uși secrete și comori minunate din lăuntrul tău. Nu uita că informațiile pe care le găsești în această carte își vor dezvălui puterea numai dacă le permiți să pătrundă în inima ta și să prindă viață prin aplicare. Gândește-te la asta: acum, la zece ani distanță de momentul pe care îl relatez în carte, eu am tot continuat să desenez, să învăț, să creez, iar rezultatele mă uimesc la fiecare pas! Asta demonstrează că decizia de a nu mă opri la acel punct de start m-a purtat pe un drum de autodescoperire care încă mă inspiră și mă motivează. 

Deci, hai să schimbăm „Nu pot” în „Aș vrea să încerc”, „N-am talent” în „Am o dorință”, „Nu știu cum” în „Sunt dispus să învăț”. Să pornim pe acest drum împreună, să transformăm fiecare linie într-o poveste și fiecare desen într-o istorie. Să înceapă aventura!

O găsești pe Adriana la linkurile de mai jos.

Dr Mădălina Mina

Buna!

Sunt Madalina Mina si am scris cartea „Poarta-(t)i de grija!”, un ghid pentru ingrijitorii pacientilor imobilizati la pat. Acesti ingrijitori sunt de obicei din randul familiei, cel mai adesea sotia/fiica/mama si pentru ele am scris, cu speranta de a le face munca mai usoara prin informatiile furnizate, dar in acelasi timp am vrut sa le amintesc de propriile lor nevoi si cum sa faca sa-si poarte si lor de grija, nu doar celui drag.

Găsești cartea AICI și pe Mădălina la linkurile de mai jos.

Carmen Neagu

Într-o vară am scris cartea „Tezaur de greseli. Ghid de supravietuire pentru profesori”, pe care am semnat-o Carmen Neagu née Eni. Cartea este un ghid de supravietuire pentru toti dascalii (educatori, invatatori, profesori) si introduce capsule din psiho-educatia de care are nevoie orice educator care nu vrea sa mai mearga la scoala.

Ghidul compileaza o serie de tehnici si interventii psiho-emotionale validate stiintific, explicate de un psiholog atestat de Colegiul Psihologilor din Romania. Cartea este un suport practic gandit de un profesor cu o experienta de 17 ani la catedra, care deschide accesul la comunitati de educatori cu valori similare si isi valorizeaza esecul si greselile profesionale.

O găsești pe Carmen la linkurile de mai jos.

Camelia Negoiță

Î

O găsești pe Camelia la linkurile de mai jos.

Ciprian Nicolae (dr. Cip)

Îl găsești pe dr. Cip la linkurile de mai jos.

Larisa Popescu

După mai bine de 12 ani de freelancing, creare și implementare a peste 20 de proiecte de educație prin cultură, mii de ore ca formator și oferire de consultanța, interacțiunea cu peste 250 de profesori, 300 de voluntari și peste 5000 de copii, simt că am găsit esența acestui BINE 360 și am adus-o în viața mea. 

A venit momentul să pun toată experiența în această carte și-n același timp voi continua să creez contexte, proiecte, să dezvolt comunități în care să fiu un suport pentru acei oameni ce doresc să-și prepare propriul *Cocktail de Creativitate* pentru a găsi acel BINE 360.

Mă simt recunoscatoare pentru energia minunată generată de ceea ce fac zi de zi și acest lucru mă motivează să continui să împărtășesc din experiența mea cititorilor ce parcurg această carte.

Dacă aș găsi inelul Arabellei aș face o “vrajă” prin care fiecare om să caute în el scânteia de bun și frumos. Să o conștientizeze, să o exprime și să se bucure de ea în fiecare zi din viața lui.

O găsești pe Larisa la linkurile de mai jos. 

AnneMarie Putureanu

Sunt Anni și sunt autoare cărții „Abisul sufletelor”. 

Scriu această carte pentru cuplurile care nu pot avea copii, sânge din sângele lor. Sunt conștientă că este greu de acceptat, dar suferința unui copil orfan nu se poate compara cu nimic. Iar în Instituțiile de stat care trebuie să aibă grijă de acesta are loc o tentativă de crimă, dacă acceptați acest termen destul de dur.

Dorim să avem o familie fericită? Se poate! Numai să vrei!

O găsești pe Anni la linkurile de mai jos:

Ruxandra Samoilă

Bună sunt Ruxandra Samoilă și sunt autoarea cărții „Bucuria mișcării” Scriu aceasta carte pentru a face un pas către schimbare și sufletul tău va zâmbi ! Vei simți Libertate!

O găsești pe Ruxandra la linkurile de mai jos.

Mihaela Sofrone

Buna! Sunt Mihaela Sofrone și autorul cărții “În pantofii roz. Viața după cancerul de sân”. Scriu această carte pentru femeile cu cancer de sân și pentru familie și apropiații lor. Știu ca viața după diagnostic și mai ales după încheierea perioadei medicale este plină de vulnerabilități. si uneori foarte greu de sus, dar despre aceasta etapa a vieții și despre problemele “femeii roz” se vorbește foarte puțin sau deloc. De aceea, am ales sa fac cunoscut o parte dintre dificultățile vieții de după… cancerul de sân.

O găsești pe Mihaela la linkurile de mai jos.

Mirela Șerban

Cartea Secretele Formulei 1 la puterea Money&Me, dezvăluie metoda Mirelei Șerban către miile de oameni care nu au timpul necesar să cerceteze cum se fac banii pe care nu-i au și cum pot prelua controlul propriei lor curse financiare. “Suntem într-o cursă continuă pentru a găsi echilibrul perfect pe un circuit al vieții, unde traversăm curbe periculoase, atingem viteze amețitoare și momente de adrenalină maximă.”

Mirela Șerban este expertul, mentorul și coach-ul financiar la care apelează inovatorii, antreprenorii, profesioniștii din toată lumea pentru a-și construi o strategie a relației cu banii eficientă, cu rezultate măsurabile și cu bucuria propriei recunoștințe pentru o viață cu sens, împlinită financiar, construind rădăcini puternice în contul vieții pentru familie și lumea lor.

„Fiecare începem să facem bani mai devreme sau mai târziu. Este normal să fie așa, cum la fel de normal este să devenim. Devenim adolescentul care pleacă în viață cu regulile părinților, părintele care se străduiește să aibă copiii lor ceea ce ei nu au avut, partenerul de viață responsabil să facem pe celălalt fericit, antreprenorul care lună de lună o ia de capăt și tot devenim până construim o carieră care după mulți ani “ghici ce”? Nu ne mai împlinește.
Ne asumăm rol după rol, turăm motoarele și ne învârtim în cerc toată ziua, știind ce nu vrem să ni se întâmple și neștiind cum să facem să depășim și noi copleșirile financiare. Anormal este că ne învârtim în cerc tot încercând, confundăm mișcarea cu deplasarea în tot ce trebuie de făcut. Ceea ce alții așteaptă de la noi devine prioritate și ne așteptăm la rezultate diferite făcând aceleași lucruri de la lună la lună, fără a măsura rezultatele, neștiind încotro ne îndreptăm și, când în final ajungem acolo, habar nu avem “de ce suntem aici” și ne întrebăm constant “Așa? Și acum ce fac?“.

De fapt, tot ce avem nevoie este să fim și noi înțeleși. Toți meritam sa trăim din plin, pur și simplu, fără a lupta pentru fiecare moment de bucurie, înțelegând că e nedrept ca banii să facă ca întreaga noastră viață să se învârtă în jurul lor.”

O gășești pe Mirela la link-urile de mai jos:

Gabriela Ungurelu

O găsești pe Gabriela la linkurile de mai jos.

(Visited 251 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *