LANSAREA CĂRȚII „TREZIREA BUFNIȚEI” – IOANA BRUȘTEN

Ioana Brușten autoarea cărții „Trezirea Bufniței” este jurnalist de aproape 30 de ani, realizator de emisiuni la Radio România- întâi la Radio Cluj apoi, la BucureștiFM și  ocazional, la România Actualități.

Este, de-asemenea,  o„ voce” pe care poate ai întâlnit-o, ascultând un audiobook. Au fascinat-o întotdeauna cuvintele, pentru potențialul lor uriaș de a crea lumi și a transmite vibrații. Îi plac poveștile, „totul în jurul nostru poate fi privit ca o poveste; dacă nu are o poveste, un loc, un om, un sentiment  aproape că nu există. „

Câteva cuvinte despre cartea „Trezirea Bufniței: „Lumea tinerei cercetătoare Irina Ionescu se face brusc țăndări când este acuzată de vânzarea către concurență a formulei la care lucreaza de mai bine de un an; ca și cum asta n-ar fi fost de-ajuns, în aceeași zi se anulează o mică vacanță extrem de așteptată și planificata de luni de zile și se desparte de partenerul de viața.
   Ca să se distanțeze de scena evenimentelor care au destabilizat-o, se refugiază la sora ei stabilită în Scoția, la Edinburgh. Acolo descoperă o lume nouă, pe care inițial o privește cu reticență, dar care ajunge s-o cucerească. Cel mai important factor de stimulare a speranței și a dorinței de a reveni in spațiul ei, la locul ei, este determinarea si asumarea destinelor de către oamenii pe care-i descoperă la capătul continentului. Astfel, fuga ei devine o călătorie de reinventare.
   In una din cele mai frumoase țări din lume, învață să se bucure de fiecare zi și de o nouă dragoste. Totul, condimentat cu un strop de magie, pentru că pe teritoriul scoțian, magia este la ea acasă!” 

Dacă ți-am stârnit interesul atunci te așteptăm la lansare pe data de 18 Aprilie 2024, în București la Casa Eliad.

(Visited 11 times, 1 visits today)

The event is finished.

Date

apr. 18 2024
Incheiat

Time

6:30 pm - 8:30 pm

Mai multe informații

Read More

Locatie

Casa Eliad
Bulevardul Mircea Vodă 5, București
Categorii

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *