LANSAREA CĂRȚII „TEYA ȘI CĂLĂUZITOARELE DE SUFLETE” Online – Raluca Sîrbu

Cum ar fi să descoperi puțin câte puțin tainele vieții prin povești magice la fiecare zi de naștere? Teya, ca toți copiii-zână, primește aceste învățături speciale de la mama ei. Poveștile despre Țesătoarea-de-Ursiri și Tămăduitoarea de Suflete o fascinează și își dorește să devină ca ele când va crește.

Dar la 14 ani, o tristețe misterioasă și o întrebare apăsătoare îi aduc în viață pe cele două zâne despre care a auzit doar în povești. Va reuși Teya să descopere ce se întâmplă cu ea înainte de a fi prea târziu?

“Teya și Călăuzitoarele de Suflete” este o poveste captivantă pentru copii și adulți deopotrivă. Dacă ești părinte și vrei să discuți cu copiii tăi despre spiritualitate și autocunoaștere, sau dacă tu – copil, tânăr, adult – ești în căutarea răspunsurilor, această carte te va ghida pe calea descoperirii de sine. Află cum poveștile pot deschide porți către înțelegere și magie!”

Magia a fost mereu aproape de sufletul Ralucăi. Din acest motiv a ales să folosească puterea magiei ascunsă în cuvinte pentru a crea povești care să ghideze cititorii în călătoria autocunoașterii, dar și pentru a îi conecta pe copii la vastul univers al descoperirii de sine. Cu brațele deschise, autoarea vă invită în lumea poveștilor vindecătoare!

Cu mare bucurie vă invităm la lansarea de carte „Teya și călăuzitoarele de suflete” ce va avea loc pe data de 30 Iunie, ora 18:00, Online.

Vă așteptăm cu drag :).

(Visited 8 times, 1 visits today)
 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

iun. 30 2024

Time

6:00 pm - 7:00 pm

Locatie

Online
Online
Categorii

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *