Lansarea cărții „Testamentul unui refugiat” – Alina Daneliuc

Cartea „Testamentul unui refugiat” este o călătorie în trecut, ce are ca destinație una dintre cele mai mari descoperiri personale: descoperirea mea de sine. Este despre conștientizările care vin odată ce puzzle-ul contextului vietți mele este construit.

Cartea aceasta este despre vindecare propriei mele persoane, despre a nu-mi pierde niciodată speranța și credința, este despre ce funcționează pentru mine ca să ajung în profunzimea minții și emoților mele.
Este despre ceea ce am învățat eu despre alegeri și consecințele lor, despre curajul de a fi eu însămi, de a pune întrebările corecte și de a căuta sensul din spatele tuturor experiențelor prin care viața mă trece.

Cu toate acestea, deși cartea pe care o ții în mâini, nu este despre povestea ta și a familiei tale, în paginile pe care urmează să le citești vei regșsi părți ale sufletului tău despre care nu știai că există. Se va trezi în tine un foc de curiozitate care te va mistui și va naște în tine dorința de a te redescoperi prin evocarea trecutului propriei tale familii.

Nu putem avea viitor fără trecut!

Cartea aceasta este despre curajul de a fi mai mult decat ți se spune că ești.

Alina este un om în căutarea propriei identități, o femeie cu un suflet sensibil dar neâmblânzit, o iubită care se încăpățânează să creadă în dragoste, o mamă care învață răbdarea și dăruirea în fiecare zi, și o autoare care se dezbracă în fața cititorului în toată vulnerabilitatea ei.

Ea scrie din prea plin de emoție, având un singur gând în minte: să pună pe hârtie părți din ea atât pentru a se descoperi, cât și pentru ca fiicele sale, sau generațiile care îi vor urma, să le asambleze mai târziu , într-un portret complet. Părți pe care îi este greu să le aducă în lumină altfel decât prin scris.

A scris această carte pentru a împărtăși cu tine, cititorul ei, conștientizările și inspirația sea. Cartea include metode și obiceiuri care reflectă cum face ea lucrurile și care este logica din spatele acțiunilor sale. Ce o ajută pe ea să aibă claritate atunci când ia decizii, când își planifică viitorul, când este indecisă sau când trebuie să găsească o soluție.

 

Dacă te-am făcut curios/asă te așteptăm la lansare, pe 21 Decembrie 2023, în Bacău.

(Visited 23 times, 1 visits today)

The event is finished.

Date

dec. 21 2023
Incheiat

Time

5:00 pm - 7:00 pm

Mai multe informații

Read More

Locatie

Hotel Fiald
Strada Tazlăului 7A, Bacău
Categorii

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *