Lansarea cărții „Secretele Formulei 1 la puterea Money&Me” – Mirela Șerban

Cartea Secretele Formulei 1 la puterea Money&Me, dezvăluie metoda Mirelei Șerban către miile de oameni care nu au timpul necesar să cerceteze cum se fac banii pe care nu-i au și cum pot prelua controlul propriei lor curse financiare. “Suntem într-o cursă continuă pentru a găsi echilibrul perfect pe un circuit al vieții, unde traversăm curbe periculoase, atingem viteze amețitoare și momente de adrenalină maximă.”

Mirela Șerban este expertul, mentorul și coach-ul financiar la care apelează inovatorii, antreprenorii, profesioniștii din toată lumea pentru a-și construi o strategie a relației cu banii eficientă, cu rezultate măsurabile și cu bucuria propriei recunoștințe pentru o viață cu sens, împlinită financiar, construind rădăcini puternice în contul vieții pentru familie și lumea lor.

„Fiecare începem să facem bani mai devreme sau mai târziu. Este normal să fie așa, cum la fel de normal este să devenim. Devenim adolescentul care pleacă în viață cu regulile părinților, părintele care se străduiește să aibă copiii lor ceea ce ei nu au avut, partenerul de viață responsabil să facem pe celălalt fericit, antreprenorul care lună de lună o ia de capăt și tot devenim până construim o carieră care după mulți ani “ghici ce”? Nu ne mai împlinește.
Ne asumăm rol după rol, turăm motoarele și ne învârtim în cerc toată ziua, știind ce nu vrem să ni se întâmple și neștiind cum să facem să depășim și noi copleșirile financiare. Anormal este că ne învârtim în cerc tot încercând, confundăm mișcarea cu deplasarea în tot ce trebuie de făcut. Ceea ce alții așteaptă de la noi devine prioritate și ne așteptăm la rezultate diferite făcând aceleași lucruri de la lună la lună, fără a măsura rezultatele, neștiind încotro ne îndreptăm și, când în final ajungem acolo, habar nu avem “de ce suntem aici” și ne întrebăm constant “Așa? Și acum ce fac?“.

De fapt, tot ce avem nevoie este să fim și noi înțeleși. Toți meritam sa trăim din plin, pur și simplu, fără a lupta pentru fiecare moment de bucurie, înțelegând că e nedrept ca banii să facă ca întreaga noastră viață să se învârtă în jurul lor.”

 

Dacă ți-am stârnit curiozitatea te așteptăm la lansare pe data de 23 Noiembrie 2023.

Unde? București la Seneca Anticafe

Ora? 11:00

(Visited 72 times, 1 visits today)

The event is finished.

Date

nov. 23 2023
Incheiat

Time

11:00 am - 1:00 pm

Mai multe informații

Read More

Locatie

Seneca Anticafe - București
Seneca Anticafe - București
Strada Arhitect Ion Mincu 1, București 011365
Website
https://www.senecanticafe.ro
Categorii

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *