LANSAREA CĂRȚII „SALTUL DE LA INTELIGENȚĂ LA ÎNȚELEPCIUNE ALĂTURI DE ISUS CRISTOS’’ ” – MARICICA BALINT

Cartea ,,Saltul de la inteligență la înțelepciune alături de Isus Cristos’’  scrisă de autoarea Maricica Balint, este un ghid pentru cel care dorește să trăiască cât mai mult timp în Prezența lui Dumnezeu.

Este un ghid pentru cel care este convins că, prioritar este echilibrul său interior pentru a avea o viață frumoasă în exterior.

Într-o lume plină de cunoaștere, ne confruntăm adesea cu dileme și provocări ce nu pot fi rezolvate doar prin raționament și abilități intelectuale. Astfel, căutăm un salt transcendent, o transformare a minții noastre și a sufletului nostru, care să ne ducă dincolo de limitele inteligenței obișnuite către o înțelegere mai profundă și mai durabilă a vieții.

Isus Cristos, învățătorul și călăuza noastră, este un far de lumină care străbate întunericul ignoranței și ne călăuzește spre adevărurile eterne al căror înțeles transcend timpul și spațiul. Această carte își propune să exploreze învățăturile și înțelepciunea pe care Isus le-a adus în lume și să le conecteze cu aspirațiile noastre de a atinge culmile înțelepciunii.

Lansarea va avea loc Online, pe data de 14 Martie, de la ora 19:00.

(Visited 18 times, 1 visits today)

The event is finished.

Date

mart. 14 2024
Incheiat

Time

7:00 pm - 8:30 pm

Locatie

Online
Online
Categorii

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *