Lansarea cărții „Ritual de sănătate financiară” – Geta Butar

Cum a început totul…

„…știam că voi scrie la un moment dat. De ce? Pentru că în 25 de ani de consultanță financiară am întâlnit din păcate oameni care își ignorau visurile sau le mutau dintr-un loc în altul al minții lor, mereu, într-o formă brută, fără să le dea contur și însuflețire. Își spuneau că acum nu este momentul, că se vor gândi mai serios la ele, mai târziu, când vor fi pregătiți financiar. Pentru toți cei aflați in acest carusel al amânării, îmi doresc ca informațiile din carte să le urgenteze materializarea visurilor. Am decis să scriu această carte pentru cei pregătiți să îmi deschidă ușa, urmând ca, însuflețiți de visurile lor, să aplice cu succes ceea ce decid că li se potrivește de aici.

În timpul sesiunilor de educație financiară, în companii, am observat că, majoritatea oamenilor visau la propria libertate financiară și să elimine grijile legate de bani, însă credeau că viața e prea complicată să ajungă la acest vis. Așa că am conceput pentru toți care cred asta, o metodă în patru pași și un plan de gestionare eficientă a banilor, care să le aducă claritate obiectivelor lor personale și să le simplifice viața. Când ai această claritate, grija banilor dispare, iar libertatea financiară e o consecință firească.”

Dacă te-am făcut curios/curioasă să afli mai multe despre această carte atunci te invit să fii alături de Geta pe 12 Decembrie, de la ora 18, la Galeria 1 Bastion (fostul spațiu al Galeriei Calpe), Timișoara.

Te așteptăm cu drag.

(Visited 26 times, 1 visits today)

The event is finished.

Date

dec. 12 2023
Incheiat

Time

6:00 pm - 8:00 pm

Mai multe informații

Read More

Locatie

Galeria 1 Bastion
Strada Hector 1, Timișoara
Categorii

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *