LANSAREA CĂRȚII „NU DA MAI DEPARTE TRAUMA!” – OANA HERRA

Înainte de a fi un ghid al femeilor inteligente și independente emoțional, cartea Oanei Herra este un jurnal de trăiri și o mărturisire a propriului sine, pentru că autoarea a înțeles foarte bine care este condiția fundamentală a începerii procesului de vindecare –acceptarea și trăirea cu asumare a vulnerabilității.

Oferindu-se pe sine ca exemplu și devenindu-ne ghid și sprijin întru introspecție, autoarea ne poartă într-o lume fascinantă care desvrăjește mituri, care încearcă să (ne) aducă lumină asupra trecutului, care ne lămurește concepte teoretice și care ne oferă pârghiile necesare găsirii echilibrului lăuntric.

Cartea este structurată în nouă capitole și dezbate noțiuni fundamentale precum: „traumă”, „vindecare emoțională”, „echilibru”, „depresie”, „anxietate”, „meditație”, „convingeri limitative” sau „autohipnoză”. Și încearcă să răspundă unor întrebări ca: „De ce nu ai timp?”, „Ce sunt convingerile limitative?” sau „La ce ne folosește autohipnoza?”.

Pornindde laparticular spregeneral și probând întotdeauna ideile teoretice prin intermediul experienței sale de viață, Oana Herra aduce în fața cititoarelor saleo scriitură sinceră și necosmetizată, dureroasă ca receptare, dar seninăși aproape detașatăca expunere. Autoarea alege să își dezgolească sufletul de măștile sociale și să îl aștearnă pe hârtia cărții „Nu da mai departe trauma! Ghidul femeilor independente emoțional” pentru a-și susține cititoareleîncăutarea și îngăsireapropriuluidrum spre (auto)vindecare, autocunoaștereșiîmplinire.Cartea, prin intermediul vocii autoarei, știe să asculte, să mângâie, să încurajeze și să arate iubire.

Așadar, autoarea oferăși se oferă tuturor celorcare suntpregătitesă (o) primească. Ne oferă informații prețioase pentru a ști cum să ne gestionăm alegerile, obiceiurile și emoțiile, odată pornitepe drumul vindecării.Și ne înlesnește accesul la rutine de meditație sau de autohipnoză.Dar înainte de a face asta,se oferă pe sine ca mărturie autentică, convingându-ne că viața este o devenire continuă, un cadru perpetuu prielnicpentrutransformare și pentruîmbunătățire. Și că totul începe cu dorința de schimbare.

Iar faptul a ține în mâini cartea Oanei Herra, „Nu da mai departe trauma!Ghidul femeilor independente emoțional”,poate fi timidul tău pas de astăzi spre… mai bine!

 

Dacă te-am făcut curios/curioasă te invit la lansare pe data de 24 Martie 2024, la Enzo Cafe, ora 11.

(Visited 12 times, 1 visits today)

The event is finished.

Date

mart. 24 2024
Incheiat

Time

11:00 am - 1:00 pm

Mai multe informații

Read More

Locatie

Enzo Café
Strada Mihail Moxa 16-18 București 1
Categorii

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *