LANSAREA CĂRȚII „INFLUENCE made SIMPLE” – ANTONIA MARIȘ

Antonia MARIȘ este specialist PSYOPS și fost ofițer în cadrul Ministerului Apărării Naționale din România. Ea deține o expertiză specifică și o vastă experiență practică obținute în domeniul PSYOPS în diferite teatre de operații, inclusiv Afganistan și Kosovo. Interesele ei includ multiple studii și cursuri în comunicare strategică, operații psihologice, marketing, leadership, operații informaționale și comunicare.

Cu un doctorat în Informații și securitate națională, cu teza intitulată „Comunicarea strategică în configurația conflictelor contemporane” și un masterat în Social Media și Marketing online, ea propune o nouă modalitate de a îmbina arta cu știința, practica cu studiile academice, făcând totul simplu și disponibil în prima sa carte publicată, Influence made Simple.

Această carte oferă cititorului un ghid simplu și util pentru înțelegerea puterii influențării: atât cea exercitată asupra noastră, cât și cea pe care o putem aplica asupra celorlalți.

Este concepută pentru a face influențarea accesibilă și pe înțelesul tuturor, cu scopul de a recâștiga controlul asupra deciziilor luate la fiecare pas. Această carte oferă un set de cunoștințe de supraviețuire de bază utile atât pentru afacerea dvs., cât și pentru viața de zi cu zi. Vă va îmbunătăți abilitățile analitice, gândirea critică, reziliența și înțelegerea culturii de securitate.

Ceea ce vă pot promite din start este că toate informațiile pe care le întâlniți în carte (tehnici, exemple, studii de caz, exerciții, explicații liniare, procese de inginerie inversă, recomandări de filme, clipuri TV etc.) vor avea o valoroasă relevanță practică în viața voastră de zi cu zi. În această carte, propun modalități și metode aplicate pentru a face influențarea ușor de înțeles și utilizat, toate prezentate într-o manieră mai puțin convențională.”

Dacă te-am făcut curios/curioasă te așteptăm la lansarea ce va avea loc pe data de 04 Iunie, de la ora 18:30 la Opera Națională București, în Foaierul Galben.

(Visited 223 times, 1 visits today)
 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

iun. 04 2024

Time

6:30 pm - 8:30 pm

Locatie

Opera Națională București
Bulevardul Mihail Kogălniceanu 70-72, București
Categorii

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *