LANSAREA CĂRȚII „Hipno Mindset” – Bianca Radu

Bianca Radu autoarea cărții „Hipno Minset este psihoterapeut specialist cu formare în Hipnoză clinică, relaxare și terapie ericksoniană, specializată, la Paris pe hipnoză medicală și hipnoză aplicată în stomatologie.

„Am scris „Hipno Mindset” pentru persoanele (de la copii, la adulți) care își doresc să își diminueze durerea fizică sau emoțională, dar se luptă cu teama și incapacitatea de a-i face față și care nu își dau seama că percepția greșită despre hipnoză, credințele limitative și prea puține informații despre aceasta, sunt obstacole care îi țin pe loc în gestionarea durerii de care suferă.

Am scris, de asemenea, pentru cadrele medicale care își doresc să ofere pacienților o experiență medicală mai blândă, înainte, în timpul sau după diferite tratamente sau intervenții chirurgicale, contribuind astfel la reducerea disconfortului sau durerii asociat acestora, dar și unei vindecări și recuperări mai ușoare și mai rapide.

Așadar, ceea ce îmi doresc să ofer oamenilor, prin cartea mea, este accesul la niște informații, tehnici simple și utile, „pastile psihologice” dacă vreți, care să le fie la îndemână, atunci când cunosc durerea și suferința.

Aceste tehnici funcționează atunci când ai settingul mental potrivit (la adulți), iar copiilor le pot fi prezentate sub formă de jocuri.”

Dacă te-am făcut curios/curioasă te invităm la lansarea de carte ce va avea loc pe data de 07 Iunie, de la ora 18:00, la cafeneaua Tucano de la Shopping City Sibiu – Selimbar (mall-ul vechi).

(Visited 54 times, 1 visits today)

The event is finished.

Date

iun. 07 2024
Incheiat

Time

6:00 pm - 8:00 pm

Locatie

Cafeneaua Tucano Sibiu
Shopping City, Strada Sibiului 5, Șelimbăr
Categorii

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *