Lansarea cărții „Gabriel. Ucenicul Universului” – Dan Gabriel Popescu Sandu

Lumea energiilor e la fel de reală ca lumea în care trăim!

..Gândirea este cea mai mare forță din Univers. Va veni o vreme în care vom conduce mașinile doar cu puterea minții, utilizând pe post de combustibil energia universală existentă, oriunde in jurul nostru! Nu mai este mult, dar pentru a ajunge acolo, trebuie sa incepem cu noi insine!”

Arhitect si pensionar militar cu gradul de colonel, Dan Gabriel Popescu Sandu a fost descoperit și îndrumat ca terapeut energetic de Maestrul Profesor Alexandru Culcea. Primele cursuri asumate au fost de reflexoterapie, apoi au urmat cele de Reiki Usui, Tibetan si Karuna, toate absolvite cu gradul de Maestru.

Atingerea cuantica, Metoda Silva au urmat firesc. Tot cu grad de Maestru absolvit și cursul de Radiestezie, care reprezintă peste 60% din activitatea sa zilnică. Totul a culminat cu gradul de Maestru Profesor al Școlli Întregului AIO.

În cursul anilor s-a specializat în terapia la distanță pe care o face prin metode unice pe plan mondial, cu instrumente specializate.

Dacă te-am făcut curios/asă te așteptăm la lansare, pe 09 Februarie 2024, în București, la Cercul Militar Național, în Sala de spectacole de la ora 17:00.

(Visited 22 times, 1 visits today)

The event is finished.

Date

feb. 09 2024
Incheiat

Time

5:00 pm - 8:00 pm

Locatie

Cercul Militar Național
Strada Constantin Mille 1, București
Categorii

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *