Lansarea cărții „Clipa Zero. Viața chiar merită să fie trăită” – Ana Camelia Negoiță

Cu toții avem nevoie să trăim mai mult în prezent. Aici și Acum. Pentru asta, unii dintre noi avem nevoie să lăsăm trecutul în trecut și să ne reconectăm la noi înșine. Problema este că nu se găsește niciunde o rețeta de reconectare la sine care să funcționeze garantat 100%. Și pe bună dreptate că rămânem în frustrare, supărare și confuzie.
Știu cum te simți pentru că am trăit o tragedie de proporții mari și am fost în ultimii doi ani, umărul acordat multor persoane care au trăit diferite povești. Se duce o luptă în fiecare din noi în permaneță.
Am împărtășit experiența trăită în perioada de căutare a sensului vieții, în cartea Clipa zero. Viața chiar merită trăită, pentru ca oamenii ca tine să înțeleagă că vindecarea pornește din noi și să îi ajute în găsirea cărării care este necesar să o parcurgă ca să readucă bucuria necondiționată în viața lor și să trăiască în prezent.
Eu, Andreea și Camelia vă așteptăm pe toți la Brașov, pe 6 septembrie! Și pentru că sala are locuri limitate, vă rugăm să îi confirmați prezența printr-un mesaj privat Cameliei AICI
(Visited 3 times, 1 visits today)

The event is finished.

Date

sept. 06 2023
Incheiat

Time

8:00 am - 6:00 pm

Mai multe informații

Read More
Categorii

Speakeri

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *