LANSAREA CĂRȚII „AM AVUT NOROC” – EMIL BITULEANU

Dacă te-ai întrebat vreodată ce trăsături sunt importante pentru a reuși la job, dar nu numai, chiar și în general, autorul Emil Bituleanu răspunde în cartea „Am avut noroc. O poveste personală, de la tinerețe la șefia unei bănci, inspirată de înțelepciunea generațiilor.”

„După peste 60 de ani de viață, din care 40 petrecuți la job, iar ultimii 20 în poziția de director general într-o bancă din România, am găsit că șase ingrediente sunt foarte importante; de unele dintre ele poți avea grijă, de altele, din păcate, mai puțin. Aceste chestiuni sunt problematizate în primele șase capitole.”

Cine este Emil Bituleanu?

Sunt, cu siguranță, un norocos. Am avut părinți, bunici, colegi de liceu și de facultate, respectiv colegi de serviciu de înaltă ținută morală și intelectuală. Acesta este un mare noroc.

Am crescut în București, lângă grădina Cișmigiu, am terminat liceul „Sava” și, apoi, Facultatea de Electronică.

Deși am pregătire tehnică, la puțin timp după Revoluția din 1989 mi-am schimbat traseul spre domeniul bancar. Am lucrat în patru bănci, iar în ultimii 20 de ani am condus Libra Internet Bank. Cu succes. 
Am trecut prin sute de experiențe, am cunoscut mii de oameni. Descriu în carte multe dintre aceste experiențe și sper ca lectura să le fie de folos cititorilor.„

Dacă te-am făcut curios/curioasă te așteptăm la lansare pe data de 08 MAI 2024, de la ora 18:30, la Seneca AntiCafe

 

(Visited 124 times, 1 visits today)

The event is finished.

Date

mai 08 2024
Incheiat

Time

6:30 pm - 8:30 pm

Mai multe informații

Read More

Locatie

Seneca Anticafe - București
Seneca Anticafe - București
Strada Arhitect Ion Mincu 1, București 011365
Website
https://www.senecanticafe.ro
Categorii

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *