Clubul de carte ap! lifestyle. Episodul 6. Sensul iubirii ❤️

In acest episod al Clubului de carte voi vorbi 𝐋𝐈𝐕𝐄 pe @𝗮𝗰𝘁𝘀𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝘁𝗼𝗻_𝗹𝗶𝗳𝗲𝘀𝘁𝘆𝗹𝗲 despre 📖 SENSUL IUBIRII de Dr. Sue Johnson.

👉 Revoluția științifică a relațiilor de dragoste!

Dr. Sue Johnson, psiholog specializat în terapia de cuplu, a fost pasionată de mică de relații și mai ales de înțelegerea mecanismelor care se află la baza lor.

O parte din concluziile cercetărilor sale se găsesc în cartea de față în care încearcă să descifreze pe înțelesul tuturor noua știință a iubirii și ce înseamnă să fii iubit, în condițiile în care, iubirea romantică a fost un domeniu neglijat de psihologie, sociologie și antropologie până la începutul anilor `90.

„Cuvântul (n.r: iubire) derivă din latinescul sentire, care înseamnă „a percepe, a simți sau a ști”, dar și „a-și găsi calea”. De aceea am numit această carte Sensul iubirii. Are menirea de a vă ajuta să vă găsiți calea către o iubire împlinită și durabilă.”

– 𝐃𝐫. 𝐒𝐮𝐞 𝐉𝐨𝐡𝐧𝐬𝐨𝐧

✔ Toți membrii clubului de carte primesc 𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮𝐜𝐞𝐫𝐞 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥ă 𝐝𝐞 𝟓𝟎% la titlul ap! prezentat în acest episod.

Fii cu ochii pe noi pentru că va fi valabilă doar 72 de ore după terminarea episodului! Pentru a face parte din club te poți înscrie AICI.

Hai alături de noi la episodul 6 din 𝗖𝗹𝘂𝗯𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗰𝗮𝗿𝘁𝗲 𝗮𝗽! 𝗹𝗶𝗳𝗲𝘀𝘁𝘆𝗹𝗲 𝗰𝘂 𝗔𝗻𝗱𝗿𝗲𝗲𝗮 𝗛𝗮𝗹𝗶𝗸𝗶𝗮𝘀 și inspiră-te pentru a avea parte în viitor de relații de dragoste mai împlinite și mai pline de satisfacții.

„Femeile au superputeri și se manifestă cel mai bine atunci când își iau timp pentru ele. Am creat ap! lifestyle pentru a le oferi inspirația și cele mai bune cărți ale momentului.”

– 𝐀𝐧𝐝𝐫𝐞𝐞𝐚 𝐇𝐚𝐥𝐢𝐤𝐢𝐚𝐬 & 𝐥𝐢𝐛𝐫𝐚𝐫𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐚𝐩!

Te așteptăm cu drag!

PS: Ai ratat reducerea? Cartea e totuși tare faina și se poate comanda în format print, audiobook sau ebook. Recomand audio-book-urile de la ap! (Act și Politon) în general pentru ca sunt foarte bine făcute și o companie tare plăcută când ești la volan.

(Visited 25 times, 1 visits today)

The event is finished.

Date

aug. 22 2023
Incheiat

Time

7:00 pm - 7:30 pm

Mai multe informații

Read More

Locatie

Instagram - ap! lifestyle
Website
https://www.instagram.com/actsipoliton_lifestyle/

Speaker

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *